Norwegian utökar antalet avgångar till Los Angeles

b787-lnh-full-res-6110
Norwegian Boeing 787 Dreamliner.

I vinterprogrammet utökar Norwegian antalet direktflyg till Los Angeles från Stockholm, Köpenhamn och Oslo till vardera tre avgångar i veckan, totalt nio avgångar i veckan.

Den här vintern får reslystna svenskar ännu fler möjligheter att flyga till Los Angeles. Norwegian utökar antalet avgångar från Stockholm, Köpenhamn och Oslo till Los Angeles från två till tre avgångar i veckan, en ökning med 50 procent. Det innebär att Norwegian erbjuder nio avgångar i veckan mellan Skandinavien och ”änglarnas stad” under vinterhalvåret.

”Vi märker att det finns en stor efterfrågan på våra direktlinjer från Skandinavien till Los Angeles och är därför glada över att kunna erbjuda våra resenärer ett ännu större utbud. Sedan vi lanserade direktflyg till USA från Stockholm, Köpenhamn och Oslo har våra 787 Dreamliner i princip varit helt fulla både i Economy och Premium, men särskilt i Premium där passagerarna får en ännu bekvämare resa till attraktiva priser”, säger Thomas Ramdahl, kommersiell direktör på Norwegian.

Under vinterprogrammet flyger Norwegian till Los Angeles, Oakland/San Francisco och Las Vegas på den amerikanska västkusten. Norwegians enkelbiljetter gör det möjligt att flyga ut till en destination och hem från en annan. Det innebär att man till exempel kan flyga till Los Angeles, bila genom Kalifornien och sedan flyga hem från San Francisco.

Norwegian kommer under vinterprogrammet 2017/2018 flyga mellan Stockholm och Los Angeles på tisdagar, torsdagar och lördagar med start i oktober. Från Köpenhamn kommer direktflygen att gå på onsdagar, lördagar och söndagar med start i oktober. Från Oslo kommer direktflygen att gå på tisdagar, torsdagar och lördagar med start i december. De utökade avgångarna ger resenärerna stor flexibilitet och möjlighet att skräddarsy resan efter behov. Det är en kapacitetsökning med 50 procent från föregående år.

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.