Kroatien från Kalmar Öland Airport

*** Local Caption *** heart2
Thomas Cook Airbus A320.

Kalmar Öland Airport utökar charterutbudet för 2018 tillsammans med Ving då Kroatien blir ny destination från flygplatsen under maj.

Det blir två avresor från Kalmar, den 9 och 16 maj 2018, med Vings eget flygbolag Thomas Cook Airlines Scandinavia som genomför flygningen med en Airbus A321 med 212 flygstolar per avgång. Flygningarna ska gå till Split i Kroatien.

”Kroatien har ökat i popularitet bland svenskarna de senaste åren och det är extra roligt att kunna erbjuda kalmariterna resor till landet från sin hemmaflygplats. Avresan den 9 maj är dessutom perfekt för semester över Kristi Himmelsfärd”, säger Magdalena Öhrn, informationschef på Ving.

”Vi är oerhört glada för att Ving sätter ytterligare ett resmål från Kalmar och att det blir Kroatien, som vi vet är efterlängtat bland resenärerna”, säger Karin Lagerlöf, marknadschef, Kalmar Öland Airport.

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.