99,8 procents beläggning på Vings flyg i juli

Thomas_Cook_Airlines_A321_(G-TCDE)_lands_Bristol_22.6.14_arp
Thomas Cook Airbus A321.

Det ostadiga sommarvädret fick svenskarna att panikboka resor till Medelhavet i juli och på Vings flyg var det i stort sett fullsatt. Under juli månad hade researrangören endast 133 tomma platser kvar på flygen, vilket motsvarar en beläggning på 99,8 procent.

”Juli månad blev snudd på en rekordmånad vad gäller beläggningen på våra flyg, endast två gånger tidigare har vi haft så få platser kvar i juli. Det är väldigt roligt att se att våra resor är så eftertraktade och att vi flyger med maximal flygkapacitet är också bra i miljöhänseende”, säger Magdalena Öhrn, informationschef Ving.

Och svenskarnas reslust ser ut att hålla i sig. I augusti är redan 96 procent av Vings resor sålda och i september är motsvarande siffra 90 procent, vilket är en ökning på 7 respektive 13 procentenheter jämfört med samma tid i fjol.

Vings flygningar utförs främst av bolagets egna flygbolag Thomas Cook Airlines Scandinavia, men även SAS och Norwegian flyger för Ving.

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.