Ny säkerhetsvideo tar dig runt i Singapore

Singapore Airlines har släppt sin nya in-flight säkerhetsvideo som är allt annat än traditionell. I säkerhetsvideon får resenären följa med på en tur genom Singapore samtidigt som man på ett kreativt sätt går igenom säkerheten ombord på Singapore Airlines flygningar. 

Resenärerna får följa med flygvärdinnan Elisabeth Quek när hon besöker välkända landmärken i Singapore som Boat Quay, The Intan Peranakan Home Museum, River Safari, Haji Lane, Adventure Cove Waterpark, Henderson Waves, Capitol Theatre och Gardens at the Bay. På varje plats möter hon olika personer som är engagerade i olika aktiviteter som visar säkerhetsanvisningarna.

”Vår nya säkerhetsvideo är ett mer intresseväckande sätt att effektivt presentera säkerhetsinformation för våra gäster jämfört med det mer konventionella tillvägagångssätt som vi hittills har tagit. Samtidigt ger den oss möjlighet att visa upp många kända platser i Singapore till en global publik”, säger Vinod Patel, Sales Manager Sweden, Singapore Airlines.

”Det är som att ta våra gäster på en promenad genom Singapore”, säger Elizabeth Quek, som är den kabinanställda som valdes att representera Singapore Airlines i den nya säkerhetsvideon. ”De platser som visas i videon visar Singapore som en modern kosmopolitisk stad med unik kultur och arv, och jag är hedrad att vara en del av denna underbara resa.”

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.