BRA utökar antalet turer till Halmstad och Visby

dsc_3931-1

När BRA summerar första halvåret har Visbylinjen vuxit med 7 procent och Halmstadlinjen med hela 18 procent. Nu sätter BRA in nya avgångar på linjerna som ska flygas av Amapola då den egna kapaciteten inte räcker till. 

Från den 19 september kommer BRA att flyga ytterligare en daglig avgång i vardera riktningen på Halmstadlinjen och på Visbylinjen.

”I Halmstad skjuter vi till en extra avgång på morgonen och en retur på seneftermiddagen. Det ger betydligt större flexibilitet för våra kunder som nu kan välja på tre avgångar varje morgon och lika många på eftermiddagen/kvällen. I Visby lägger vi in en efterfrågad eftermiddagsavgång som gör det möjligt att komma hem i tid till hämtning i skolan eller vid barnomsorgen”, säger Christian Clemens, VD på BRA.

De nya turerna kommer att flygas med en Fokker 50 som hyrs in från Amapola. Premiärturen lyfter den 19 september och de nya avgångarna flygs tisdag till fredag varje vecka. De nya turerna är nu bokningsbara på flygbra.se eller via resebyråer.

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s