Fotbollslag utökar öppettiderna på Åre Östersund Airport

xptkt4aejffeaypo5xp5

Östersund Fotbollsklubb flyger till Luxemburg med ett chartrat flygplan på torsdag för att spela returmatch mot Fola Esch i kvalet till Europa Leauge. Beskedet från flygplatsen tidigare var att laget inte kunde landa under natten till fredag som önskat, något som nu ändras.

”Vi har beslutat att hålla flygplatsen öppen för att ta emot laget. Det ÖFK betyder för den här staden och för oss som flygplats så var det ett lätt beslut”, säger flygplatschefen Susanne Norman till OSDsport.

Då Åre Östersund flygplats inte har öppet under nattetid, och de därför inte kan låta planet landa hur som helst gjorde att det först såg mörkt ut för fotbollslaget att ta sig hem samma dag som matchen var. Men Åre Östersund Airport ändrade sig och ska hålla öppet för att kunna ta emot flygplanet under fredagsnatten.

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s