Bra första halvår för Nextjets Sundsvallslinjer

3216
Kanadensiska Voyageur Airwayas CRJ 200 som flyger Luleå-Sundsvall-Göteborg för Nextjet. 

Nextjet har trafikerat sträckan Sundsvall – Göteborg sedan 2014. Marknaden har tagit emot direktlinjen väldigt väl och under 2017 års första halva har antalet passagerare ökat med 50 procent.

I mars gjordes en rejäl satsning på Sundsvall med då antalet avgångar till Göteborg utökades, flygtiden minskades i och med bytet till en CRJ 200 från SAAB 340 och inte minst då en linje till Luleå invigdes.

Redan i början av året såg Nextjet ökningar på uppemot 20 procent jämfört med föregående år och nu efter årets första sex månader är ökningen mer än 50 procent. Totalt sett, inkluderat både resande till Göteborg och Luleå, har Nextjet nu en marknadsandel på över 10 procent av inrikesresandet till och från Sundsvall.

”Satsningen har tagits emot väldigt väl vilket stärker oss i våra fortsatta satsningar i regionen. Vi är väldigt glada över att allt fler gäster väljer att resa på sträckan och vi kan konstatera att linjen till Luleå verkligen är behövd”, säger Jens Harrysson försäljningschef på Nextjet.

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.