Staten ger BRA förnyat förtroende för inrikesresor

20160321_130235
BRA ATR 72-600.

Statens inköpscentral vid Kammarkollegiet har nu tecknat nytt avtal med BRA för inrikesresor. Avtalet är ett ramavtal och ger statliga organisationer och myndigheter möjlighet att avropa flygbiljetter till ramavtalspriser.

Avtalet omfattar också produkter till frekventa resenärer, såsom klippkort och årskort. BRA har ett brett och effektivt linjenät inom Sverige som ger stora möjligheter till smidiga genomresor via Bromma flygplats.

”Vi är glada över att också fortsättningsvis vara med och underlätta för alla som arbetar inom regeringsförvaltningar och statliga myndigheter. Med Bromma flygplats som nav knyter vi ihop Sverige och kan vi erbjuda tids- och kostnadseffektivt resande mellan 12 svenska städer och Stockholm”, säger Hans Johansson, Operativ försäljningschef på BRA.

Avtalet uppskattas ha ett årligt värde om 330 miljoner kronor och löper under ett år med möjlighet till förlängning.

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.