Fler valde att resa med Nextjet till och från Kramfors

NextJet,_SE-LLO,_British_Aerospace_ATP_(22579754465)
Nextjet BAe ATP.

De första fem månaderna 2017 visade på en stark tillväxt i antal resenärer på sträckorna Kramfors – Arlanda och Kramfors – Gällivare för Nextjet. Den totala ökningen, januari till maj, jämfört med föregående år var i faktiska tal fler än 800 resenärer vilket gav en ökning på över 20 procent under perioden.

”Det är en bra utveckling. Kramfors har sedan årsskiftet fått ett rejält lyft i sin produkt. Både större flygplan och återupptagande av Gällivarelinjen gör nu att antalet resenärer ökar. Extra roligt är att tillväxten ser ut att försätta”, säger Henning Lindberg, marknads och linjenätsansvarig Nextjet.

Nextjet flyger från Kramfors-Sollefteå till Stockholm 22 avgångar i veckan och till Gällivare 12 gånger per vecka.

”Vi ser utvecklingen som mycket positiv och tror på en fortsatt ökning”, säger Per Enroth, VD Höga Kusten Airport i en kommentar.

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.