Historiskt passagerarrekord på Kalmar Öland Airport

Ombordstigningsvv
Kalmar Öland Airport.

Kalmar Öland Airport satte i maj ett nytt passagerarrekord då det aldrig tidigare rest så många till och från flygplatsen under någon månad som just i maj 2017. 

Under årets fem första månader har antalet passagerare ökat med 7 procent jämfört med samma period 2016 på Kalmar Öland Airport. Såväl inrikes- som utrikestrafiken växer. I maj slogs ett historiskt passagerarrekord, 25 100 resenärer är den högsta månadssiffran sedan linjetrafiken drog i gång från Kalmar Öland Airport och en ökning med 16 procent jämfört med föregående år.

En mycket bra tidtabell med utökat antal avgångar och platser till Stockholm med SAS och BRA, ett nästan dubbelt antal charteravgångar samt en flygande region bidrar till den positiva utvecklingen skriver flygplatsen i ett pressmeddelande.

 

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.