BRA har Sveriges nöjdaste kunder – för andra året i rad

DSC_3909

BRA är Sveriges bästa flygbolag enligt svenska folket. Det visar Svenskt kvalitetsindex (SKI:s) årliga mätning av transportsektorn som nu har offentliggjorts. Se resultat för flygbolag längst ner i artikeln. 

I förra veckan släpptes Svenskt Kvalitetsindex rapport om svenskarnas nöjdhet med bolag inom transportsektorn. Undersökningen har genomförts under maj månad och när kundnöjdheten summeras hamnar BRA högst upp bland flygbolagen, med ett index på 74,0 följt av SAS på 70,1 och Norwegian på 67,4.

”Jag är oerhört stolt över det fina kvitto som våra kunder ger oss. Äran för detta pris går till alla kollegor på BRA som varje dag gör sitt yttersta för att ge våra kunder en riktigt bra reseupplevelse, både i luften och på marken. Vi har ett händelserikt år bakom oss med många förändringar och att vi då lyckats behålla kunderna förtroende på detta sätt är riktigt starkt”, säger Christian Clemens, VD för BRA.

BRA skapades i februari 2016 då Malmö Aviation och Sverigeflyg gick samman. På försommaren 2016 fick BRA ta emot utmärkelsen Sveriges nöjdaste kunder i flygbranschen för första gången och den positionen befäster BRA i årets mätning.

Svenskt Kvalitetsindex undersökning visar att enkelhet, smidighet och tillgänglighet är nyckelfaktorer för att göra kunderna nöjda inom transportsektorn.

”Vi har under senaste året lagt stort fokus på att lyssna på våra kunder och vara nära dem i vardagen. Det har resulterat i att vi förfinat vårt erbjudande och det kommer vi att fortsätta att göra. Resultatet i SKI:s mätning innebär inte att vi lutar oss tillbaka, tvärtom är vi är medvetna om att vi har flera områden där vi behöver förbättra kundupplevelsen ytterligare. Jag vill därför uppmana kunder att fortsätta höra av sig till oss med goda förslag”, avslutar Christian Clemens.

Resultatet i SKI 2017 – kategori flygbolag

1. BRA 74,0

2. SAS 70,1

3. Norwegian 67,4

4. Övriga flygbolag 61,2

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.