Utökning av skidresor från Skellefteå

7cbgokpvzpayks22ccedrg (1)
Skellefteå Airport får fler skidresor under 2018 än någonsin tidigare.

Succén med resor till alperna från Skellefteå Airport får en fortsättning. Det är nu klart att Nortlander Ski Tours kommer att erbjuda skidsugna norrlänningar tre avgångar med direktcharter till skidmetropolen Innsbruck under 2018. 

Nortlander Ski Tours är en charteroperatör som är specialiserade på skid och alpresor till Frankrike, Österrike och Italien. I början av 2017 genomfördes två flygningarna från Skellefteå Airport och resultatet blev över förväntan. Nu har Nortlander Ski Tours beslutat att fortsätta med och även utöka alpresor från Skellefteå Airport. Det rör sig om en avgång i veckan under vecka 2, 3 och 4 under 2018.

”Vi genomförde två flygningar från Skellefteå Airport i början av 2017 som snabbt blev fullbokade och vi fick förfrågningar om att sätta in fler avgångar. Vi har därför nu beslutat att utöka flygningarna från två till tre under kommande säsong. Det finns en stor efterfrågan på skidresor i Norrland och Skellefteå Airport är optimalt placerad i regionen för att vara attraktivt för resande från Umeå, Luleå och Piteå”, säger Toke Hyldgaard vd på Nortlander Ski Tours.

Det är BRA som kommer att utföra flygningarna för Nortlander Ski Tours med Avro RJ 100 som har plats för 112 passagerare.

”Vi är jätteglada över utökningen av resor till Alperna. Utbudet av charterresor från Skellefteå Airport ökar ständigt och att som enda flygplats i Norrland fortsättningsvis kunna erbjuda charterresor till Alperna är fantastiskt roligt”, säger Skellefteå Airports VD Robert Lindberg.

 

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.