Stark tillväxt i Lycksele

NextJet,_SE-LLO,_British_Aerospace_ATP_(22579754465)
Nextjet BAe ATP som flyger till Lycksele.

De första fyra månaderna 2017 visade på en stark tillväxt i antal resenärer på sträckan Lycksele – Stockholm Arlanda för Nextjet. Ökningen januari till april, jämfört med föregående år, var i faktiska tal fler än 500 resenärer vilket ger en ökning på över 10 procent under perioden.

”Det är en bra utveckling. Vi är har arbetat med att stärka vår Lyckseleprodukt genom både större flygplan och direktflyg och nu får vi ett kvitto på att vi gjort rätt saker. Extra roligt är att tillväxten ser ut att tillta, april som enskild månad visade en tillväxt på nästan 30% och maj ser redan nu bra ut”, säger Henning Lindberg, marknads och linjenätsansvarig Nextjet.

Nextjet flyger idag två avgångar per vardag till och från Stockholm från Lycksele med bolagets ATP och SAAB 340.

– Detta är en mycket tillfredsställande utveckling, säger Lennart Näslund, VD vid Lycksele flygplats i en kommentar.

– Vi förväntar oss också en fortsatt positiv utveckling under sommaren. Nextjet, som trafikerar sträckan Lycksele- Stockholm/Arlanda, har inför sommaren gjort en storsatsning på låga priser för den som kan boka i god tid avslutar Lennart Näslund.

 

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.