Bra utveckling för Norrköping

ezxcuqzonxoyjogv7vrdpg
Norrköping Airport.

Under våren 2017 har man sett en rejäl ökning av resenärer på Norrköping Airport, mest på reguljärsidan tack vare BMI Regionals linje till München.

Antalet passagerare har ökat med 20 procent de första fyra månaderna i år jämfört med förra året

”Vi är förstås mycket glada för den utvecklingen, då vi också drabbats hårt av det minskade resandet till Turkiet de senaste året”, säger Mari Torstensson, Vd på Norrköping Airport AB. Trots det har vi också växt på chartern, men den stora ökningen står reguljärflyget för med flyget till och via München med bmi regional och Lufthansa. Sedan i slutet på mars har vi två avgångar om dagen till Tyskland och det påverkar förstås positivt.

Charterprogrammet är stor redan med flyg till Italien, Grekland, Spanien, Kroatien, Cypern, Portugal och Turkiet – och nytt i charterprogrammet är Istrien i Kroatien.

Dessutom flyger BRA sommartrafik till Visby som kommer att gå tre dagar i veckan under högsommaren plus ett antal specialavgångar under Almedalsveckan.

”Till nästa vinter väntar ett antal nya charteravgångar till Kap Verde att läggas till på det ordinarie programmet, så vi ser positivt på framtiden”, avslutar Torstensson.

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s