Fast Track på Malmö Airport

fast-track-passes

Från och med förra veckan kan Norwegianresenärer komma snabbare genom säkerhetskontrollen på flygplatsen i Malmö – Fast Track införs på Malmö Airport. 

Den snabbaste vägen genom säkerhetskontrollen på flygplatsen går via Fast Track och från och med idag finns den populära snabbkön även på Malmö Airport. Fast Track ingår för alla Norwegians resenärer som reser med Flexbiljett samt alla företagskunder som har avtal med Norwegian. De som inte har Fast Track inkluderat i biljetten kan enkelt köpa till det.

”Vi är mycket glada över att resenärer på Malmö Airport nu får möjlighet att använda Fast Track för att snabbare komma genom säkerhetskontrollen. Totalt erbjuder Norwegian nu Fast Track på 12 flygplatser i Norden och vi hoppas kunna erbjuda den här tjänsten på ännu fler flygplatser,” säger Petteri Olsén, Head of Sales i Sverige.

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.