Norwegian Reward får två internationella priser

Crew_Bo Marthisen

Under det prestigefulla Freddie Awards vann Norwegians lojalitetsprogram, Norwegian Reward, två internationella utmärkelser: «Flygbranschens bästa lojalitetsprogram i Europa/Afrika» och «Bästa kreditkort för lojalitetsprogram i Europa/Afrika». Det är flera miljoner resenärer från hela världen som har röstat fram Norwegian Reward.

”Det är fantastiskt att passagerare från hela världen har röstat fram Norwegian Reward till flygbranschens bästa lojalitetsprogram i Europa och Afrika samt att de kundfördelar som erbjuds genom Bank Norwegians kreditkort, vann i sin kategori. Freddie Awards är en viktig internationell branschutmärkelse och det här är en bekräftelse på att Norwegian Reward är ett bra erbjudande för alla, oavsett hur mycket man reser. Vi kommer att fortsätta utveckla nya produkter och tjänster som gynnar våra lojala passagerare”, säger Norwegian Rewards chef Brede Huser.

Freddie Awards är den mest prestigefyllda utmärkelsen för lojalitetsprogram i resebranschen. Under 2016 vann Norwegian Reward «Bästa nykomling» under Freddie Awards. Lojalitetsprogrammet kom även på andra plats i kategorin «Årets bästa lojalitetsprogram – Europa och Afrika».

Norwegian Reward har 5,5 miljoner medlemmar. Medlemmar samlar CashPoints när de reser med Norwegian och när de använder de tjänster som erbjuds av bolagets många samarbetspartners. Varje gång man bokar en flygresa med Norwegian eller köper något hos en av bolagets Norwegian Reward partners, får man CashPoints som man kan använda för att köpa flygbiljetter. Man kan även koppla Norwegian Reward till ett Bank Norwegian kreditkort som är gratis och därmed få poäng på allt man handlar.

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.