SAS öppnar ny direktlinje till Eilat

SE-DOX_A320neo_SAS_ARN
SAS Airbus A320neo som ska flyga till Israel från Stockholm.

SAS startar inför vintern 2017 en ny direktlinje mellan Stockholm och Eilat i södra Israel.

I SAS vinterprogram lanseras en ny direktlinje mellan Stockholm och Eilat med start 28 oktober. SAS kommer att flyga till Eilat med avgångar en gång i veckan på lördagar fram till 24 mars 2018.

”SAS fortsätter att starta nya linjer till populära destinationer för att förbättra utbudet till våra resenärer. Vi följer nu upp några av våra senaste nyheter med en ny direktlinje till Eilat, som svenska turister rest till i flera decennier,” säger Anders Wahlström, försäljningschef Sverige.

Populära Eilat, beläget vid Röda havet i södra Israel, erbjuder allt från vita sandstränder, korallrev och ökenliv till nattliv.

”Det har länge varit vårt mål att införa direktlinjer till Israel, vilket också är på stor uppgång då flera flygbolag numer flyger hit med ett rekordstort antal resenärer. Vi välkomnar de svenska turisterna som återvänder till Eilat och som väljer en attraktiv och unik destination som detta. Att uppleva exempelvis öknen under vintersäsongen är en unik upplevelse”, säger Mr.Yariv Levin, Israeli Ministry of Turism.

Tidtabell
Arlanda – Eilat, SK2911 avgår lördagar kl. 13.00 och landar 17.50, Airbus A320
Eilat – Arlanda, SK2912 avgår lördagar kl. 18.40 och landar 23.45, Airbus A320

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.