Norwegian lanserar ny direktlinje till Singapore

ei-lnj_flyaway-19-of-45
Norwegian Boeing 787 Dreamliner som börjar flyga till Singapore i september.

Norweigans globala expansion fortsätter med lansering av en ny direktlinje mellan London Gatwick och Singapore. Det här blir Norwegians andra destination i Asien. Sedan tidigare flyger Norwegian till Bangkok från Stockholm, Oslo och Köpenhamn.

Med start 28 september börjar Norwegian för första gången att flyga mellan London Gatwick och Singapore. Avgångarna har bra anslutningsmöjligheter från Stockholm, Köpenhamn och Oslo.

”Våra långdistanslinjer är väldigt populära med en beläggning på över 90 procent. Det bevisar att våra kunder vill ha ännu fler långdistanslinjer till låga priser. Det är därför med stor glädje vi lanserar vår första linje till Singapore”, säger Norwegians koncernchef Bjørn Kjos.

Sträckan mellan London Gatwick och Singapore kommer att trafikeras fyra gånger i veckan med start 28 september och fem gånger i veckan från och med oktober. Den nya linjen har bra anslutningsflyg från Stockholm, Köpenhamn och Oslo. Singaporelinjen kommer att flygas med bolagets 787 Dreamliner.

”Vi hoppas att skandinaviska myndigheter ser betydelsen av fler direktlinjer till Asien även från Skandinavien och säkerställer att Norwegian får nödvändiga överflygningsrättigheter till Asien”, avslutar Bjørn Kjos.

 

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.