Nextjet ökar första kvartalet på linjen Örnsköldsvik – Stockholm

OY-RUB_ATR_72_DAT_ARN_02
DAT ATR 72 som flyger för Nextjet mellan Örnsköldsvik och Stockholm Arlanda.

Årets tre första månader visade en positiv utveckling av antalet flygpassagerare mellan Örnsköldsvik och Stockholm Arlanda. Totalt innebar det att ca 1000 fler resenärer valde att resa från Örnsköldsvik än motsvarande period förra året vilket gav en tillväxt på ca sex procent.

Det är väldigt positivt att allt fler resenärer väljer att flyga med oss till och från Örnsköldsvik. Vi ser med tillförsikt fram emot kvartal två och kan redan nu glädjas åt att vi sedan några veckor tillbaka kan erbjuda genomgående resor med både KLM och airBaltic genom våra fördjupade samarbeten, något som vi vet att marknaden efterfrågat, säger Jens Harrysson försäljningschef på Nextjet.

Linjen flygs idag med fyra avgångar på vardagar och med två avgångar på söndagar med en ATR 72-200 från danska DAT med plats för 68 passagerare.

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.