Flyguppehåll mellan Gällivare och Stockholm under sommaren

Nextjet,_SE-KXI,_Saab_340B_(16895461369)
Nextjet SAAB 340.

På grund av anläggningsarbeten vid flygplatsen i Gällivare är Nextjet tvingade att göra ett uppehåll i trafiken mellan Gällivare och Stockholm under vecka 27-32 i sommar vilket flyg24nyheter har rapporterat om tidigare.

Länge har det sett ut som att Nextjet skulle kunna trafikera med en rundtur om dagen under de öppettider som flygplatsen publicerat.

Efter en riskanalys baserad på flygplatsens säkerhetsbevisning står det tyvärr klart att Nextjet inte kan operera under de premisser som presenterats och att flygplatsen inte kommer att ändra tillvägagångssättet för asfalteringen skriver flygbolaget i ett pressmeddelande.

Nextjet meddelar också att alla som har bokat biljetter under denna period kommer att få sin resa återbetald.

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.