Nextjet inleder samarbete med airBaltic

NTJBTI
airBaltic och Nextjet inleder nu ett code-share samarbete.

Nextjet fortsätter att knyta samman sig med flera stora flygbolag, och nu är det lettländska flygbolaget airBaltic som börjar samarbeta genom ett code-share avtal mellan bolagen. Samarbetet möjliggör nya smidiga anslutningsmöjligheter till Baltikum för Nextjets kunder och anslutningar till Skandinavien för airBaltics kunder.

”Detta är oerhört goda nyheter för våra kunder som reser till destinationer i Sverige och Baltikum. Nu kan våra gemensamma resenärer enkelt flyga till orter som Palanga, Liepaja, Jönköping, Karlstad och Hemavan bland många andra,” säger Wolfgang Reuss, Senior Vice President, Route Management för airBaltic.

Det nya samarbetet kommer möjliggöra ett smidigare resande både via Stockholm Arlanda och Riga genom att biljetter för hela resan kan bokas hos såväl Nextjet som airBaltic. Nextjet flyger till fler än 20 destinationer i Norden, de flesta från huvudnavet Stockholm – Arlanda.

airBaltic trafikerar över 60 destinationer från bolagets nav i Riga, Lettland. Från bolagets alla destinationer erbjuds smidiga anslutningar via Riga till hela linjenätet som täcker Europa, Skandinavien och Mellanöstern.

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.