SAS börjar flyga från Gotland till Oslo

OY-KFI_CRJ900_SAS_CPHWIKIPEDIACOMMONS
SAS Bombardier CRJ 900 som ska flyga mellan Oslo och Visby.

Den 24 juni öppnar SAS en ny sommarlinje mellan Oslo och Visby med två avgångar i veckan fram till den 12 augusti. Direktlinjen kommer att trafikeras på onsdagar och lördagar och kompletterar SAS övriga tre dagliga avgångar till Visby från Stockholm Arlanda Airport under högsäsong.

”Gotland är en mycket populär destination bland norrmänen och vi ser fram emot att få välkomna fler norska besökare som nu kan flyga direkt till Visby. SAS nya direktlinjeär till stor del ett resultat av det framgångsrika samarbetet inom besöksnäringen på Gotland för att kunna möta efterfrågan från en viktig besöksgrupp”, säger Gunnar Jonasson, flygplatschef på Visby Airport.

SAS kommer att vara det enda flygbolaget som flyger direkt med regelbundna avgångar mellan Oslo och Visby.

– Gotland är ett unikt resmål som på många sätt upplevs som exotiskt, och som allt fler norrmän upptäcker. Direktflyg mellan Oslo och Visby har en stor betydelse för antalet norrmän vi kan få hit till ön och vi är fantastiskt glada över den här linjen, säger Thomas Johansson, landschef Visit Sweden i Norge.

Den nya direktlinjen flygs med nya Bombardier CRJ-900 som flygs av City Jet med plats för 88 passagerare.

Tidtabell onsdagar:
Avgång från Oslo kl 07.45 med ankomst till Visby kl 08.50
Avgång från Visby kl 09.20 med ankomst till Oslo kl 10.25

Tidtabell lördagar:
Avgång från Oslo kl 19.15 med ankomst till Visby kl 20.20
Avgång från Visby kl 20.50 med ankomst till Oslo kl 21.55

 

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.