Air Arabia börjar flyga till Stockholm & Köpenhamn

Airbus_A320-214,_Air_Arabia_JP7617617WIKIPEDIACOMMONS
Air Arabia Airbus A320.

Den 3 oktober etablerar sig Air Arabia på Stockholm Arlanda Airport. Det blir en ny flyglinje till Agadir i södra Marocko som innebär att de svenska resenärerna får ytterligare ett lågkostnadsalternativ att välj på bland Arlandas destinationsutbud. Direktlinjen kommer att trafikeras på tisdagar och fredagar.

”Vi välkomnar Air Arabia som blir det femte nya lågkostnadsbolaget på Arlanda inom ett år. Nu kan ännu fler resenärer resa smidigt till Agadir som är en destination vi tror kommer stiga snabbt i popularitet när den nya linjen gör det möjligt för ännu fler att flyga direkt”, säger Elizabeth Axtelius, flygmarknadsdirektör på Swedavia.

Den nya basen i Agadir är ett samarbete mellan Air Arabia och Moroccan National Tourist Office för att erbjuda fler resenärer möjligheten att flyga direkt in till den populära semesterstaden.

”Vi är glada över att lansera en ny bas i Agadir och vi är övertygade om våra nya direktlinjer kommer att möta behoven ytterligare hos våra passagerare. Sedan starten har målet varit att stötta turismsektorn i Marocko och bidra till dess positiva utveckling”, säger Adel Al Ali, Group Chief Executive Officer för Air Arabia.

Den nya direktlinjen flygs med Airbus A320 med plats för 174 passagerare. Avgångar från Arlanda sker på tisdagar och fredagar. Även Köpenhamn får en ny flyglinje till Agadir med Air Arabia med två avgångar i veckan, onsdagar och söndagar.

En kommentar

  1. Toppen bra!! hade hoppats på en linje direkt till Tanger oxå för alla vi som åker många ggr per år dit.
    Vi får fortsätta stå ut med alla byten och väntetider och byten och övernattningar i div länder.

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.