Norwegian lanserar direktflyg till Seattle och Denver

ei-lna_boeing_b-787-8_norwegian_9523920911WIKIPEDIACOM
Norwegian Boeing 787 Dreamliner.

Norweigans globala expansion fortsätter med lansering av två nya transatlantiska linjer från London Gatwick till Seattle och Denver – med goda förbindelser från Sverige.

”Vi är glada över att kunna ge resenärer på båda sidor Atlanten ännu fler direktlinjer mellan kontinenterna med de nya linjerna mellan London och Denver samt London och Seattle. Det är stor efterfrågan på Norwegians kvalitetsprodukt med låga priser mellan USA och Europa och vi ser fram emot att få önska ännu fler resenärer välkommen ombord våra nya Dreamlinerplan”, säger Thomas Ramdahl, kommersiell direktör på Norwegian..

Under de fyra år som Norwegian har flugit interkontinentalt har kabinfaktorn i genomsnitt legat på över 90 procent vilket bekräftar att det finns ett stort intresse för billiga biljetter mellan Europa och USA samt mellan Europa och Asien.

De nya linjerna har goda förbindelser med Norwegians avgångar från Stockholm, Köpenhamn och Oslo vilket gör det enkelt för resenärer i hela Skandinavien att flyga till de nya destinationerna via London Gatwick.

London Gatwick – Seattle Tacoma International Airport
Norwegian kommer att flyga fyra gånger i veckan mellan London och Seattle (på måndagar, onsdagar, fredagar och söndagar) med start 17 september i år.

London Gatwick – Denver International Airport
Norwegian kommer att flyga två gånger i veckan mellan London och Denver (på tisdagar och lördagar) med start 16 september. Från och med 29 oktober kommer sträckan att trafikeras tre gånger i veckan (på tisdagar, torsdagar och lördagar).

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.