Premiär för bonuspoäng till flygande hundar

Hund
Hunden Bobbi inspirerade BRA att införa bonusar för hundar som flyger.

Nästa vecka inför flygbolaget BRA bonus till alla hundar som flyger. De hundar som reser ofta får ett eget bonuskort och kan samla poäng till matte och husse.

Det finns några kunder som inte varit helt nöjda med servicen BRA ger. En sådan kund är Jan Känngård, som därför hörde av sig till BRA för att berätta att han var mer än nöjd med upplevelsen och servicen för egen del, men menade att den kunde bli bättre för hans hund. BRA har nu bestämt sig för att därför införa hundbonus.

”Vi på BRA vill vara bra för alla och tyckte att Jans idé var helt rimlig. Därför har vi nu adderat hundar till vårt lojalitetsprogram. Hundar som reser ofta kommer att få ett eget lojalitetskort och samlar poäng till sin husse eller matte varje gång de flyger”, säger Jonas Levin, marknadschef.

För att få hundbonus för sin hund behöver hundens matte eller husse vara medlem i lojalitetsprogrammet BRA Vänner. Varje resa ger 300 poäng som sedan kan bytas in mot nya resor, hotellövernattningar och andra premier som finns i lojalitetsprogrammet BRA Vänner.

”Jag reser ofta med BRA och min hund Bobbi är vid det här laget en van flygresenär. När jag flyger får jag både frukost och bonuspoäng, men Bobbi får ingenting. Jag förväntade mig inte att BRA skulle lyssna på mig när jag skrev och berättade om min idé, så det känns fantastiskt kul att se att det blir verklighet”, säger Jan Känngård som har boende i Östersund och Stockholm och reser frekvent mellan städerna.

 

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s