Norwegian återvänder till Karlstad

ei-fht_bcn_23942373700
Norwegian Boeing 737-800.

För femte året i rad återkommer Norwegians populära linje från Karlstad Airport till Alicante på spanska Costa Blanca, mellan 28 mars och 24 oktober. Alicante kallas ibland Lilla Barcelona, då den påminner en del om sin katalanska storasyster med sina playor, fantastiska uteliv och ett stort urval av mat och kultur.

Många värmlänningar har hus och lägenheter i området runt Alicante och rutten från Karlstad flygs på tisdagar. Men den som vill skaffa sig prisvärda biljetter med det norska succébolaget får skynda på, flera av sommarens avgångar är redan utsålda.

Det är väldigt roligt att direktflyget mellan Karlstad och Alicante är så populärt att det redan är fullbokat flera veckor i sommar. Att den sträckan är så efterfrågad är något som är mycket glädjande och vi får nu överväga att utöka antalet avgångar så att ännu fler värmlänningar får möjlighet att flyga direkt till spanska solkusten i våra bekväma och moderna flygplan med gratis Wi-Fi till låga priser”, säger Charlotte Holmbergh Jacobsson, informationschef på Norwegian.

Linjen kommer att flygas med Norwegians Boeing 737-800 med plats för 189 passagerare.

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.