KLM & Nextjet fördjupar samarbete

Orange Pride
KLM och Nextjet fördjupar sitt samarbete till ett Codeshare-avtal.

KLM och NextJet lanserar nu ett samarbete för att erbjuda ett bredare utbud av resor på en och samma biljett redan från och med den 26 mars. Samarbetet, ett så kallat Codeshare, innebär bland annat att KLMs resenärer enkelt kommer kunna flyga med Nextjet till och från åtta mindre svenska städer, via Arlanda och Landvetter, med samma biljett och incheckning.

”Med vårt nya codeshare-samarbete kan vi erbjuda än fler möjligheter för våra svenska resenärer att resa direkt från sina lokala flygplatser till hela KLM:s världsomspännande linjenät. Tillsammans med vår ökade kapacitet till och från Stockholm, Göteborg och Linköping utgör detta en rejäl satsning på Sverige”, säger Paul Terstegge, General Managager North Europe, KLM.

De åtta svenska städerna som samarbetet omfattar är: Arvidsjaur, Jönköping, Karlstad, Kramfors-Sollefteå, Lycksele, Sundsvall, Vilhelmina och Örnsköldsvik plus Karleby/Jakobstad (Finland) och Mariehamn (Åland).

”Vi är glada över att kunna fördjupa vårt samarbete med KLM, ett flygbolag med lång tradition av resor till och från Skandinavien och Finland. Med vårt fördjupade samarbete kommer vi kunna erbjuda våra fantastiska destinationer till ännu fler resenärer genom ett smidigt resande via Amsterdam”, säger Magnus Ivarsson, VD Nextjet.

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.