SAS öppnar ny direktlinje till Madeira

SAS_B737-800_LN-RRG
SAS Boeing 737-800.

SAS kommer att flyga till och från den portugisiska ön Madeira på lördagar mellan den 28 oktober och 28 april från Stockholm. Madeira som är populärt bland skandinaver har ett behagligt klimat hela året och erbjuder en fantastisk natur.

”Vi fortsätter att anpassa våra destinationer efter våra resenärers önskemål, och ser att allt fler vill resa med oss på fritiden, inte minst på sommaren. I år storsatsar vi förutom på Portugal även på Spanien, Kroatien, Italien och Grekland med nya direktlinjer under sommaren till bland annat Lissabon och nu lägger vi inför vinterprogrammet även till Madeira”, säger Anders Wahlström, försäljningschef, SAS Sverige.

Tidtabell
Arlanda – Funchal, avgår lördagar kl. 09.30 och landar 14.05
Funchal – Arlanda, avgår lördagar kl. 15.05 och landar 21.35

Förutom nya direktlinjer så satsar SAS bland annat på att införa nya kabiner på samtliga kort- och medeldistansflyg. De nya kabinerna installeras löpande mellan 2017-2019. Från hösten 2017 påbörjas installation av marknadens idag snabbaste WiFi, med surfhastigheter som gör det möjligt att exempelvis streama filmer eller tv-serier ombord.

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.