KLM utökar kapaciteten från Linköping

2010-04-06_ERJ190_KLM_PH-EZA_EDDH_01
KLM Embraer 190.

På grund av hög efterfrågan ökar KLM kapaciteten från Linköping City Airport mellan den 31 mars – 7 juli genom att sätta in Embraer 190 även under lunchturen (istället för planerade Embraer 175). Det innebär drygt 3 000 fler flygstolar under perioden jämfört med samma period 2016.

”Mycket efterlängtat, säger VD Camilla Lejon, dels tappade vi SAS i slutet av januari, dels ökar hela tiden efterfrågan från nya resenärer som vill åka från Linköping City Airport”.

”Det glädjer mig mycket att vi har kunnat bemöta den ökade efterfrågan från Linköping med ett större flygplan under lunchturen. Under 2017 kommer Air France KLM att öppna totalt 27 nya destinationer i världen, bland annat Mauritius med KLM fr.o.m. 30 oktober, och våra kunder från Östergötland skall inte behöva åka till Arlanda för att upptäcka världen med oss.” säger Gérald Amoudruz, Sales Manager Sweden, Air France KLM.

Denna ökning innebär att det kommer finnas 600 flygstolar per dag mån-fre mellan Linköping – Amsterdam där de flesta passagerarna byter för vidare transport med Air France KLM’s världsomspännande nät.

KLM flyger under vinterhalvåret två gånger per dag till Linköping med Embraer 190, och under sommaren flygs det tre gånger per dag mellan Amsterdam och Linköping.

 

 

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.