”Hela Sverige flyger”, flygsportsutställning i Nordstan

Cessna.f172g.g-bgmp.arp

För 23:e året i rad kommer nu Västsvenska Flygsportsförbundet till Nordstan i Göteborg för att arrangera sin traditionsenliga flygsportsutställning ”Hela Sverige Flyger”. Under hela denna veckan (v.10) finns det goda möjligheter att inspireras och lära sig mer om flygsport från de olika föreningarna.

Varje år finns allt fler varianter av flygsport representerade under utställningen och besökande under dagarna har chansen att se allt från motorflyg till konstflyg, hängflyg & skärmflyg. Det finns även modellplan och drönare på plats.

”Västsveriges föreningar hyser en rikedom av kunskaper kring allt om luftburna farkoster. Smått som stort, modernt som historiskt. Kom och prata med klubbarnas representanter och låt dem inspirera er”, säger Sten Wollter på Västsvenska Flygsportsförbundet.

Västsvenska Flygsportsförbundet är ett specialidrottsförbund och en del av Svenska Flygsportsförbundet som består av ca 400 klubbar med ca 18 000 medlemmar, uppdelade i 14 distrikt.

Nordstan är Sveriges ledande affärscentrum med 35 miljoner besökare på 70 000 kvm handel och en omsättning på 4,4 miljarder kronor inklusive moms per år.

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.