Bra start på året för Nextjets linje Sundsvall – Göteborg

se-kxi_oulu_airport_20160403_02
Nextjet SAAB 340 som flyger Sundsvall-Göteborg.

Nextjet har trafikerat sträckan Sundsvall – Göteborg sedan 2014. Marknaden har tagit emot direktlinjen väldigt väl och under två och ett halvt år har produkten finslipats vad gäller tider och turer efter feedback från resenärer.

Effekterna av detta syntes redan under sista delen av 2016 och nu, efter årets två första månader, når linjen nya toppnoteringar med en ökning på 20 procent för januari och februari.

”Vi är väldigt glada över att allt fler gäster väljer att resa på sträckan och vi kan konstatera att fördelningen på ett ungefär är 50/50 mellan de som startar sin resa i Göteborg respektive Midlanda”, säger Jens Harrysson försäljningschef på Nextjet

”Vi ser med tillförsikt fram emot, och är ivriga över, att få köra igång vår nya turlista där söndagar är en stor nyhet. Då ökar vi även antalet turer per vecka från 18- till 22. Att vi samtidigt, den 13 mars, startar upp linjen Sundsvall- Luleå ligger helt rätt i tiden och att alltsammans görs med ett jetflygplan som är större, snabbare och erbjuder en bättre komfort gör det minst sagt till en spännande satsning”, avslutar Jens Harrysson.

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.