Wizz Air utökar till Skopje från Växjö Småland Airport

wizz_air_ha-lwg_airbus_a320-232_26308492990
Wizz Air Airbus A320.

Wizz Air meddelade i veckan att de öppnar ytterligare en ny flyglinje från Växjö Småland Airport. Den nya flyglinjen går mellan Växjö och Skopje i Makedonien. Med start i mitten på juli så kommer de att flyga två gånger i veckan mellan de två destinationerna.

”Vi är väldigt stolta över att Wizz Air startar ytterligare en flyglinje från Växjö Småland Airport. Detta är ett tydligt tecken på att vi är en region med goda framtidsutsikter och stor tillväxt. Den nya flyglinjen gör att vi befäster vår position som Smålands ledande flygplats och under 2017 kan vi erbjuda hela 18 destinationer i vårt utbud! Vi hoppas att alla smålänningar ser detta som en fantastisk möjlighet att besöka området kring medelhavet samtidigt som att vi får välkomna alla nya besökare från Makedonien”, säger vd på Växjö Småland Airport, Ulf Axelsson.

Med start den 14:e juli 2017 kommer linjen att trafikeras tur och retur under kvällstid både måndagar och fredagar, året runt. Flygplanstypen som kommer att användas är en Airbus 320 med plats för 180 passagerare.

Sedan tidigare är det klart att Wizz Air kommer att börja flyga till Växjö den 28 mars från Tuzla i Bosnien Hercegovina

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.