SAS utsett till bästa flygbolag i Europa och Inrikes

2000px-scandinavian_airlines_logo-svg

I årets upplaga av Grand Travel Award, där reseagenter nominerar utmärkelser inom ett 20-tal områden, tog SAS hem förstapriset i kategorin Inrikes och Flygbolag Europa.

Årets upplaga av resebranschens Grand Travel Award ägde rum på Grand Hotel i Stockholm. Totalt röstade över 1000 representanter från resebranschen på ett 20-tal kategorier inom olika områden. SAS utsågs till bästa flygbolag i Europa och Transport Inrikes i hård konkurrens mot övriga nominerade.

”Vi är oerhört glada för utmärkelserna och det mottagande vår produkt får från kunder och från branschen.  Vi fortsätter vår satsning på inrikesmarknaden och Europa som båda är enormt viktiga för oss. Dessutom har vi nyligen gjort vår största satsning på USA och Asien. Förutom att fokusera på en attraktiv tidtabell så utrustar vi hela vår flotta med den nya kabinen och kommer under året att rulla ut WiFi även på inrikes och inom Europa, med marknadens högsta hastighet”,säger Annelie Nässen, global försäljningschef, SAS.

 

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.