Detur satsar på Grekland

corendon_airlines_detur_livery_tc-tjj_boeing_737-8s3_22627373770

När Turkiet befinner sig i en oviss situation får researrangörerna titta över andra alternativ istället för Turkiet som de senaste åren legat i topp för svenska charterresenärer. Detur väljer att satsa extra på Grekland i sommar, som ett svar på den minskade efterfrågan till Turkiet.

Deturs försäljning utav sommarresor 2017 är i full gång. Antalet Deturresenärer till semesterfavoriten Grekland har ökat med 40 procent jämförelsevis med förra året. Retur kommer dessutom öka antalet nya destinationer med fler barnanpassade hotellanläggningar kommit till i programmet för sommaren 2017.

Under 2017 har Detur utökat vårt flygprogram till Grekland med följande rutter:

Umeå – Kreta

Luleå – Kreta

Östersund – Kreta

Östersund – Rhodos

Skellefteå – Rhodos

Flygprogrammet kommer dessutom bestå av flygningar till destinationen Kreta från Stockholm, Göteborg, Skellefteå och Sundsvall. Från avreseorten Stockholm har kapaciteten ökat till både Kreta och Rhodos och lika så på rutten från Göteborg till Kreta.

Detur erbjuder också resor till Antalyakusten, trots det instabila läget i Turkiet, från Stockholm, Göteborg, Köpenhamn, Luleå, Skellefteå och Sundsvall ända fram till senhösten.

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.