WOW Air lanserar Business Class

wow_air_tf-gay_airbus_a330-343_28476678415
WOW Air Airbus A330.

Det isländska flygbolaget WOW Air lanserar nu en Business Class-produkt för flygresenärer som vill ha extra komfort och service, som ett komplement till bolagets ekonomi-biljetter

En av nyheterna, prisklassen WOW Biz, innebär extra benutrymme och privilegier som extra bagage, avbokningsskydd och måltid ombord. Det kommer också finnas möjlighet till fast track och prioriterad ombordstigning på alla flygningar med WOW air. Det extra benutrymmet är dock inget att skryta med jämfört med andra bolags Business Class över Atlanten. Wow Air kommer att ha ett benutrymme på 35-37″ i sin Business Class, jämfört med SAS Plus (SAS premiumprodukt) på långlinjer som ligger på 38″.

”Vi har jobbat hårt för att sänka flygpriserna till Island och Nordamerika för att ge möjligheten för fler att resa. Nu har vi som mål att sänka priserna på business och erbjuda samma typer av service till ett mycket bättre pris”, säger Skúli Mogensen, vd, WOW Air.

WOW Biz : Pris från 1437kr, inkluderar flygbiljett, handväska/datorväska, 12 kg handbagage a 12kg (56x45x25 cm), 20kg incheckat bagage, större benutrymme (största möjliga sittplats tillgänglig vid bokning), prioriterad ombordstigning, måltid, avbokningsskydd

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.