Ny flyglinje till Kraków från Göteborg Landvetter

Ryanair_Boeing_737-800_%22Communitat_Valenciana%22
Ryanair Boeing 737-800.

I oktober 2017 öppnar Ryanair en ny flyglinje till Kraków från Göteborg Landvetter Airport. Resenärerna kommer att kunna välja bland tre avgångar i veckan till Polens näst största stad som hör till en av de vackraste städerna i Europa. 

Ryanair gör en storsatsning på Kraków och öppnar 14 nya flyglinjer från den nästa största staden i Polen till ett antal destinationer i Europa. En av dem är Göteborg och Ryanair kommer att flyga mellan de två städerna tre gånger i veckan.

”Vi är glada att kunna erbjuda västsvenskarna en spännande upplevelse i Kraków som bara ligger två timmars flygresa bort från Göteborg Landvetter. Den nya flyglinjen innebär också att det blir enklare för de som vill besöka släkt och vänner i Polen att resa på ett smidigt sätt”, säger Charlotte Ljunggren, flygplatsdirektör Göteborg Landvetter Airport.

Även Malmö kommer att få flygningar till Krakow med Ryanair i höst.

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.