Norwegian och UNICEF flyger ned nödhjälp till Mali

ln-nge_boeing_b-737wl_norwegian_in_unicef_colours_9530582751
Norwegian Boeing 737-800 i en UNICEF-målning.

I början av mars skickar Norwegian och UNICEF Norge ett plan fullastat med skolmaterial och annan nödhjälp till Mali för att hjälpa barn som varit utsatta för krig och konflikt.
”Vi hoppas att alla vill vara med och bidra”, säger Norwegians koncernchef Bjørn Kjos.

För tredje gången skickar Norwegian och UNICEF ett plan fullastat med skolmaterial och annan nödhjälp till områden i världen där krig och konflikt hör till det normala. Den här gången är det Mali som står på tur med 360 000 barn som efter många år av krig och konflikter inte har tillgång till skola.

”I år vill vi göra en extra insats för att ge barnen i Mali en bättre framtid. Därför ställer vi upp med flygplan och besättning och hoppas att alla våra kunder och samarbetspartners vill hjälpa oss att fylla ett plan med skolmaterial och annan nödhjälp så att Malis barn en dag ska kunna försörja sig själva och bygga upp egna samhällen”, säger Norwegians koncernchef Bjørn Kjos.

 

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.