Rekord i Ronneby & Visby

20160321_130235
BRA ATR 72-600 på Visbys flygplats.

BRAs flygningar från Ronneby och Visby slog under 2016 alla tidigare passagerarrekord. 

Under 2016 reste över 10 000 fler kunder med BRA mellan Ronneby och Bromma. Aldrig tidigare har så många rest på sträckan. En kundanpassad tidtabell, ett utbrett linjenät som knyter ihop Sverige och Bromma Flygplats, vars storlek och smidighet är perfekt för dem som reser, är några av anledningarna till ökningen skriver bolaget i ett pressmeddelande.

”Vi är jätteglada att så många upptäckt fördelarna med att flyga med oss. Under 2017 kommer vi fortsätta satsningen i regionen och knyta ihop Ronneby ännu mer med övriga Sverige. Dessutom ökar vi kapaciteten för att möta den stigande efterfrågan”, säger Pernilla Lyberg, ny regionchef för BRA i Ronneby.

Tack vare den stora efterfrågan ökar BRA kapaciteten under 2017 och erbjuder totalt 13 000 fler stolar på marknaden än 2016.

Gotland

Aldrig tidigare har så många passagerare flugit till och från Visby med BRA. Totalt ökade antalet passagerare med över 7 000 och bara på sträckan Bromma-Visby ökade antalet med över 3 500. Totalt flög nästan 283 000 passagerare med BRA till och från Visby under 2016

”Vi är väldigt glada över att så många valt att resa med oss under året. Att vi lyckats behålla vårt lokala fokus när vi för ett år sedan blev BRA samt attraktiv tidtabell med många avgångar är några av anledningarna till ökningen. Sedan är det givetvis Bromma flygplats fördelar som fler upptäcker, dess närhet till Stockholm City, smidighet och snabbhet”, säger Sakarias Ronquist, regionchef Gotland hos BRA.

BRA har flera året-runt linjer till Gotland och flyger direkt från Stockholm, Malmö och Göteborg. På sommaren utökas detta med en rad olika säsongslinjer. Under 2017 gör linjen Visby-Östersund debut i trafikprogrammet. Den flygs mellan den 2 juli och 13 augusti.

 

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.