Ryanair återvänder till Malmö

Ryanair - Boeing 737-800 - EI-EFV - Orio al Serio International
Ryanair Boeing 737-800.

Irländska Ryanair återvänder till Malmö. I höst börjar man att flyga från Malmö till polska Krakow och tar därmed upp kampen med Wizz Air om lågprisflyget från Malmö.

Ryanair gör en storsatsning på Kraków och öppnar 14 nya flyglinjer från den polska staden till olika destinationer i Europa. En av dem är Malmö Airport dit Ryanair kommer att flyga tre gånger i veckan med Boeing 737-800.

”Vi är mycket glada över att få välkomna Ryanair tillbaka till Skåne och Malmö Airport. Den nya flyglinjen är ett bevis för att vår mycket positiva resenärsutveckling fortsätter efter rekordåret 2016. Detta är en flygplats med snabba och effektiva flöden och vi kan erbjuda våra utrikesresenärer en smidighet som är uppskattad och som sparar tid för resenärerna”, säger Peter Weinhandl, flygplatschef på Malmö Airport.

Ryanair flög senast till Malmö 2014 då man hade linjer till bland annat London och Alicante.

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.