BRA år i Sundsvall

dsc_3931-1
BRA ATR 72 som bland annat flyger Sundsvall-Bromma.

BRA har haft ett rekordår i Sundsvall. I alla fall vad gäller antalet passagerare som ökade med nästan 6 000 personer jämfört med 2015. Därmed slås också alla tiders passagerarekord på linjen.

Totalt flög nästan 75 000 passagerare mellan Sundsvall och Bromma under 2016. En av Anledningarna till ökningen är den kapacitetsökning som gjorts genom att ATR 72 har ersatt den mindre SAAB 200 på sträckan. Det innebär att det finns 22 extra stolar per avgång till och från Sundsvall.

”Det är mycket glädjande att se såhär fina siffror som också visar att våra satsningar i Sundsvall varit rätt. Vi har fortsatt att vara regionens egna flygbolag och dessutom lyssnat på våra kunder. Samtidigt har vi under 2016 investerat i större flygplan med 22 fler stolar som vi bland annat kunnat erbjuda under attraktiva tider, vilket gett resultat”, säger Daniel Nidsjö, ny regionchef Sundsvall hos BRA.

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.