SAS öppnar ytterligare City Lounge i Stockholm

1484312781564
SAS City Lounge.

SAS erbjuder nu sina EuroBonus Guld- och Diamantmedlemmar tillgång till en inspirerande SAS City Lounge i centrala Stockholm i direkt anslutning till transporter till och från Arlanda. 

SAS fortsätter att stärka sitt erbjudande mot Skandinaviens frekventa resenärer, och att möta kundernas efterfrågan på platser att kunna nätverka och arbeta på under sina resor. För de som pendlar eller reser ofta med SAS erbjuds nu tillgång till en ytterligare en SAS City Lounge (SAS första City Lounge öppnade i slutet av 2016 vid Stureplan i Stockholm) på Stockholms Central.

I en kreativ miljö med inspirerande design, öppna ytor och en avslappnad miljö erbjuds SAS resenärer nu en central arbets- och mötesplats där det ingår wifi, kaffe, te och concierge-service skriver SAS i ett pressmeddelande. Även denna gång drivs City Loungen i samarbete med NO 18 Office & Lounge.

”Vi vet hur viktig tiden är för våra resenärer och arbetar hela tiden med att stärka erbjudandet mot de som reser ofta med oss på SAS. Med inspiration från andra medlemsklubbar och nya kundinsikter kring efterfrågan på tillfälliga kontor runt om i världen öppnar vi nu SAS sin andra SAS City Lounge. Vi ser fram emot att hälsa våra kunder välkomna vare sig det gäller ett möte, att kunna arbeta effektivt eller bara koppla av i en behaglig miljö i centrala Stockholm”, säger Stephanie Smitt Lindberg, produkt- och utvecklingschef på SAS.

SAS EuroBonus guld- och diamantmedlemmar är, tillsammans med en gäst, välkomna ett dygn före och efter sin resa med SAS, men även övriga tider mot en avgift. SAS City Lounge på Stockholm Central är öppen på vardagar mellan klockan 9 och 17.

 

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.