Almedalsflyg med Nextjet även under 2017

se-kxi_saab_340_nextjet_arn
Nextjet SAAB 340.

Efterfrågan på resor till Visby under Almedalsveckan är enorm. Antalet besökare har stadigt ökat de senaste åren och att ta sig till och från Visby under veckan är svårt då tillgången på resor inte fullt ut motsvarar efterfrågan. Därför har Nextjet nu tillkännagivit att man kommer flyga från Karlstad, Jönköping och Västerås till Visby under Almedalsveckan i år.

Under 2015 och 2016 startade Nextjet direkttrafik till Visby under Almedalsveckan från Karlstad, Jönköping och Västerås. Trafiken blev en succé och linjerna blev snabbt väldigt populära. Mot bakgrund av detta återkommer linjerna i år i stort sett med samma utformning som tidigare. Tidtabellerna är anpassade för utresa i början av veckan och för hemresor i slutet av veckan. Utöver direkttrafiken till Karlstad, Jönköping och Västerås kommer Nextjet även att flyga mellan Stockholm/Arlanda och Gotland under Almedalsveckan.

”Vi vet att Almedalsveckan är oerhört populär och att många har svårt att ta sig till Visby under dessa dagar. Efter det positiva gensvaret 2015 och 2016 var beslutet att flyga även i år enkelt”, säger Henning Lindberg, marknadschef, Nextjet.

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.