Rekord för BRA i Halmstad

dsc_3931-1
BRA ATR 72-600.

Flygbolaget BRA har ökat antalet passagerare med över 8 000 under 2016. Därmed slås alla tiders rekord för linjen Halmstad- Bromma.

”Vi är glada att så många kunder reser med oss. Att vi lyssnar på kundernas behov och anpassar tidtabellen efter när de vill resa är en av anledningarna. En annan är såklart det faktum att vi flyger till Bromma flygplats vars storlek innebär en stor tidsbesparing, inte minst för den som ska vidare ut i landet”, säger Torbjörn Gregorioff, regionchef Halmstad hos BRA.

Den 21 januari startar BRA dessutom med lördagsflygningar från Halmstad vilket flyg24nyheter tidigare rapporterat om. Det är något som efterfrågats av den ökande kundskaran och som alltså nu blir verklighet. Lördagsflygningarna flygs med en tur i varje riktning.

”Vi hoppas att ännu fler ska upptäcka smidigheten att flyga till och från Bromma flygplats och är glada att kunna erbjuda en lördagsavgång som efterfrågats av kunderna. Dessutom kommer vi totalt att ha 12 500 fler stolar på marknaden i år jämfört med i fjol”, avslutar Gregorioff.

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.