Bra start för Wizz Air i Växjö

wizz_air_ha-lwg_airbus_a320-232_26308492990
Wizz Air Airbus A320.

I slutet av mars inleds flygningarna till Tuzla i Bosnien och Hercegovina från Växjö med Wizz Air. Nu står det klart att trycket på flygbiljetterna har varit så pass högt att Wizz Air väljer att tidigarelägga starten för den nya rutten.

I stället för den 28 mars kommer premiärturen att ske torsdagen den 23 mars. Linjen kommer att flygas två gånger i veckan med Wizz Airs Airbus A320 med plats för 180 passagerare. Flygtiden är beräknad till två timmar och 20 minuter.

”Wizz Air har gett oss ett besked att de har flygplan tillgängliga och att det har varit så pass bra bokning att de startar en vecka tidigare. Det är jättekul”, säger Småland Airports vd Ulf Axelsson.

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.