Förändringar att vänta i SAS Business class

 

sas-new-business-class-sas-business-02
SAS Business Class kabin.

Från 1 februari kommer det bli förändringar i  SAS Business Class produkt som idag finns på bolagets långlinjeflygningar. Enligt SAS head chef and meal planning manager kommer det att bli märkbara förändringar för passagerarna. 

Det är FinalCall.travel som har pratat med SAS head chef and meal planning manager Peter Lawrence och han berättar att SAS kommer satsa ännu mer på att utveckla egna produkter vilket tidigare har varit ett framgångsrecept. Detta har varit en stor framgång på ölfronten där SAS tillsammans med danska öl-tillverkaren Mikkeller utvecklat en ”SAS-öl”. Förutom det kommer det bli fler förändringar som Lawrence idag inte kan berätta uppger FinalCall.travel.

På matfronten blir det också förändringar. Där ska man ta in skandinaviska delikatesser som till exempel ”Svensk kaviar” och ”Kalix Löjrom”. SAS introducerade sin nya Business Class kabin på långlinje-flygningarna i februari 2015 och har sedan dess även uppgraderat sina Airbus A340-300 som egentligen skulle blivit utfalsade till förmån för nya Airbus A330E. Detta gör att hela SAS långlinjeflotta som består av åtta A330 och åtta A340 idag har en helt ny kabin även i SAS Plus och SAS Go.

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.