Charter från Trollhättan/Vänersborg i höst

dsc_3860-1
BRAs Avro RJ 100 kommer i höst att flyga charter från Trollhättan/Vänersborg.

Trollhättan Vänersborgs flygplats får höst för första gånger charterflygningar. Det blir tre avgångar i höst till Porec i Kroatien.

Charter på landets småflygplatser är idag vanligt. Nu kan ytterligare en regional flygplats läggas till på listan över charterflygplatser i landet, Trollhättan Vänersborg flygplats. Det blir avgångar den 4, 11 och 18 september med flygningar till Pula flygplats i Kroatien. BRA kommer att flyga avgångarna med Avro RJ 100 med plats för drygt 100 passagerare. Flygtiden beräknas bli två timmar och 30 minuter.

”Vi är väldigt glada över att kunna öka utbudet från flygplatsen. Ett charterprogram är väldigt viktigt både för oss som flygplats men också för hela regionen”, säger flygplatschef Anna Råhnängen till Sveriges Radio.

Ansvarig för resorna är researrangören ReseMakar´n som i samband med flygningarna till Pula även kommer att erbjuda resor till Italien och Slovenien med utgångspunkt från Pula.

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.