Montenegro ny destination från Stockholm/Skavsta

podgorica_airport_montenegro_2
Podgorica Airport får nu en ny flyglinje till Stockholm/Skavsta med Ryanair.

Stockholm Skavsta får från och med den 2 april Montenegro som ny destination. Det blir flygningar till landets huvudstad Podgorica med Ryanair.

Ryanair börjar 2 april i år att flyga till Podgorica och Montenegro med två avgångar i veckan, på torsdagar och söndagar. För tillfället finns det inga reguljära flyglinjer från Sverige till Montenegro, dock flyger Montenegro Airlines under sommaren till Köpenhamn.

Linjen Skavsta-Podgorica kommer att flygas med Ryanairs Boeing 737-800 med plats för 189 passagerare. Podgorica är Montenegros huvudstad och har ungefär 150 000 invånare vilket gör staden till landet största. Montenegro har idag två internationella flygplatser varav den ena är Podgorica Airport och den andra är Tivat Airport. Till Tivat flyger bland annat SAS charter från både Stockholm och Oslo.

 

 

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.