Norwegian lanserar tre nya linjer från Sverige

NGJ 737-9124
Norwegian Boeing 737-800.

Norwegian fortsätter att växa internationellt och lanserar nya linjer från både Stockholm och Göteborg samt utökar antalet avgångar på populära destinationer i Europa. Från Stockholm lanseras direktflyg till Milano i Italien och Montpellier i Frankrike. Från Göteborg lanseras direktflyg till Split i Kroatien.

Förutom de nya linjerna till Milano, Montpellier och Split utökar Norwegian antalet avgångar från Stockholm till Faro i Portugal, Pisa i Italien samt till Amsterdam i Holland under sommarhalvåret. Dessutom förlängs säsongen för direktflygen från Stockholm till Bordeaux i Frankrike och till Burgas i Bulgarien.

”Det är roligt att kunna lansera ännu fler direktflyg till populära destinationer från både Stockholm och Göteborg. Med tre nya linjer och ännu fler avgångar på populära befintliga linjer ger vi resenärer ännu fler valmöjligheter att resa ut i Europa”, säger Thomas Ramdahl, kommersiell direktör på Norwegian.

Information om de nya linjerna:
Sträckan Stockholm – Milano kommer att trafikeras tre gånger i veckan, på måndagar, onsdagar och fredagar med start 2 juni 2017.

Sträckan Stockholm – Montpellier kommer att trafikeras två gånger i veckan, på måndagar och fredagar med start 19 juni 2017.

Sträckan Göteborg – Split kommer att trafikeras två gånger i veckan, på torsdagar och söndagar med start 30 mars 2017.

Information om de utökade avgångarna:
Linjerna Stockholm – Faro samt Stockholm – Pisa utökas till två avgångar i veckan. Sträckan Stockholm – Amsterdam utökas till åtta avgångar i veckan.

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.