KLM börjar flyga 12 nya linjer under 2017

pod-e175_025218_ph-exg
KLM Embraer 175.

Längs norra kusten av Colombia ligger en förbisedd turistpärla med ett myllrande nattliv och vackra sandstränder. Staden Cartagena kommer från och med 2017 ingå i KLM:s växande reseutbud, tillsammans med ytterligare elva nya destinationer.

”Vi märker att det finns ett starkt intresse från våra resenärer att resa till sydamerikanska destinationer som Peru och Colombia. KLM började flyga till Bogota och Cali under 2015, och det är väldigt roligt att vi nu även kan erbjuda resor till Cartagena, som är en otroligt vacker stad med en intressant kulturhistoria”, säger Carina Bergqvist, kommunikationschef på Air France-KLM.

Utöver Cartagena börjar KLM flyga till bland annat Freetown i Sierra Leone, Monrovia i Liberia och Minneapolis som ligger i norra USA. Startdatum för resorna till de nya destinationerna är den 28:e mars 2017.

Resorna till Cartagena går via huvudstaden Bogotá med KLMs nya Boeing 787 Dreamliner. KLM har nu fått in 8 av totalt 21 nya Dreamliners, som förutom bättre komfort och minskat buller släpper ut uppemot 20 procent mindre koldioxid än tidigare flygplansmodeller genom förbättrad bränsleeffektivitet.

Förutom Cartagena, Freetown, Monrovia och Minneapolis börjar KLM även flyga till följande destinationer under 2017: Gdansk (Polen), Graz (Österrike), Porto (Portugal), Malaga (Spanien), Split (Kroatien), Cagliari (Italien), Catania (Italien) och London City Airport (Storbritannien).

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.