SAS Plus Saver även på skandinaviska rutter

OY-KAO_SAS_Scandinavian_Airlines_Airbus_A320-232_taxiing_at_Schiphol_(AMS_-_EHAM),_The_Netherlands,_18may2014,_pic-2
SAS Airbus A320.

Nu introduceras SAS Plus Saver på inrikes och skandinaviska rutter – för resande som vill ha alla fördelarna med att resa SAS Plus, men som inte behöver samma flexibilitet. Samtidigt blir SAS Plus Saver ett permanent biljetterbjudande på alla Europeiska rutter.

För resande som gärna vill ha alla fördelarna med att resa i SAS Plus, till exempel tillgång till Lounge och Fast Track, är SAS Plus Saver ett alternativ till ett lägre pris, där gratis ombokning och avbeställning tagits bort från biljetten.

”Vi har haft stor framgång med SAS Plus Saver på våra interkontinentala och europeiska rutter. Därför är vi nu glada att även kunna introducera biljetterbjudandet på rutter inom Skandinavien. Med det nya erbjudandet får våra kunder ännu större möjlighet att välja den produkt som passar just deras behov”, säger Stephanie Smitt Lindberg, chef för produkter och kundlojalitet på SAS.

Samtliga fördelar i SAS Plus ingår med undantag av möjligheten till gratis avbeställning och ombokning. Resande har därmed tillgång till SAS Lounges, Fast Track, extra bagage, möjlighet att själv välja sittplats samt mat och dryck ombord.

Det nya erbjudandet på inrikes och inomskandinaviska rutter lanseras till att börja med som ett test fram till den 31 mars 2017 på utvalda rutter: Stockholm – Malmö, Stockholm – Åre Östersund, Göteborg – Luleå, Oslo – Haugesund, Oslo – Billund, Köpenhamn – Oslo samt Köpenhamn – Bergen. SAS Plus Saver är redan tillgängligt på interkontinentala rutter och görs dessutom permanent på europeiska rutter.

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.